Geplaatst door Davey Minkhorst op 28 augustus 2018 15:44:57 CEST
Davey Minkhorst
Volg mij op:

Van kijkers naar kopers

Wil Je Koffie exclusief partner Hubspot voor videomarketing

Wie zich regelmatig op het wereldwijde web bevindt - en wie doet dat nou niet - weet het al lang: vandaag de dag kan één video al een groot verschil in de bekendheid van personen, maar zeker ook merken en bedrijven maken. Goede marketing gaat niet over wat je verkoopt of wat je doet, maar je verhaal. En één beeld zegt meer dan duizend woorden, dus wie geen gebruik maakt van video loopt achter de feiten aan.

Met gepaste trots vertellen we je...

Dat Wil Je Koffie de eerste exclusieve Nederlandse partner van Hubspot is, die samen met dit mooie marketing- en sales platform de combinatie van video en marketing nog beter, effectiever en efficiënter gaat maken. Als exclusieve beta testers met een achtergrond in videoproductie gaan we een beetje terug naar onze roots, maar kijken we vooral vooruit: hoe kunnen we de videofuncties verbeteren - en hoe kun jij je marketing en sales dus verbeteren?

 

video-turnstile-d167195048d1204b162928bd1196022e-1

Meten is weten

Dankzij de krachtige combi van Hubspot en Video met unieke mogelijkheden wordt inzicht krijgen in je videocampagnes nog makkelijker. Video's in e-mails, maar ook op je websites en social kanalen. Hoelang word je video bekeken? Wie haakt wanneer af, en wie toont de meeste interesse? Weten is verbeteren!

‘’The play button is the most compelling call to action on the web” - Michael Litt

 

MEER WETEN?

DOWNLOAD ONZE PDF:  'MEER SALES MET HUBSPOT VIDEO'


Kijkers worden kopers

De analytics geven je meer inzicht in alle stadia van je salesfunnel, waardoor je leads sneller en beter kunt converteren. Door te weten welke acties je kijkers uitvoeren, kun je je videoboodschappen aanpassen. Betere betrokkenheid door gepersonaliseerde video's, en zelfs aangepaste call to actions in je video's maken van je video's een leadgeneration machine. Zo is het niet langer ‘’gewoon even een video maken’’, waarmee je misschien tijd én geld verspild.

‘’Consumenten zullen in 2018 gemiddeld 67 minuten per dag besteden

aan het bekijken van online video’s.’’

analytics1-6339d835f85e1dfc39cb69df2139a349

Ready, set, ACTION!

Nog niet met video aan de slag gegaan, of heb je het gevoel dat je video's niet de resultaten behalen die je zou willen? Ga resultaatgericht aan de slag en geef je sales een boost. Wil je koffie, én resultaten boeken? We sparren graag een keer met je over de mogelijkheden van video voor jouw bedrijf!

PLAN EEN LIVE DEMONSTRATIE

segment-contacts-3b197c39681ad5f0278d9adcd0530c6a

Topics: Video, Inbound, Marketing, Hubspot

Bezoeker, Klaar voor de next level?

Wil Je Koffie is specialist in B2B-leadgeneratie. Met drie vestigingen (Amsterdam, Hengelo, Groningen), een netwerk van meer dan 40 specialisten. Wil Je Koffie bedenkt creatieve campagnes die in combinatie met de genoemde lange termijn contactstrategie meer conversie opleveren.

Recente berichten